Het team van de Fietsersbond Zaanstreek

team
De actieve leden van de Fietsersbond Zaanstreek

Van links naar rechts: JanG, Rob, Marjolijn, Otto, Maut, Joost, Sonja, Marcel, Lian en JanH.
Valentijn, RobB en MarcelH staan niet op de foto.

Fietsersbond Zaanstreek wordt gerund door zo’n elf enthousiaste fietsers, die de vele voordelen van zich verplaatsen per fiets dagelijks ondervinden en de paar geringe ongemakken, zie bijvoorbeeld www.hetregentbijnanooit.nl, graag voor lief nemen. Zij zetten zich met plezier in om de Zaanstreek en omgeving voor de fietsers veiliger, aangenamer en comfortabeler te maken.
De afdeling heeft zo’n 380 leden. Het werkgebied beslaat de gemeenten Zaanstad, Oostzaan en Wormerland en zo nodig kijkt de afdeling ook naar de kwaliteit en de voorzieningen op fietsgebied van de omliggende gemeenten, zoals recent het snelfietspad naar Amsterdam.

Omdat de Fietsersbond een landelijke vereniging is, is er geen lokaal bestuur maar een kerngroep van actieve leden. De voorkomende taken worden onderling over deze leden verdeeld naar interesse en beschikbaarheid. Sonja Puhl-Diehle is de woordvoerder / secretaris. Daarnaast heeft de groep een technisch voorzitter en een penningmeester.
Wil je meedoen of heb je op- of aanmerkingen, suggesties en vragen? Stuur uw bericht naar [email protected] of neem contact op met Sonja tel. 06 29108892